Kosár tartalma


A bevásárlókosara jelenleg üres.
  

Moksa Cseppek

Moksa Cseppek


Szállítási információkBelföldi szállítás esetén szállítási költséget csakis a 

Moksa Csepp (1 üveg)-re számulunk fel (1 600 Ft),

minden másra és több darab vásárlása esetén

INGYENES a kiszállítás!

 

 

A vásárlás jóváhagyásával fizetési kötelezettsége keletkezik!
A vásárlást követően a megrendelés TÖRLÉSE NEM lehetséges!

Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási költségeit is tartalmazza - szolgáltató részére megfizetni!


BELFÖLDI szállítás:

GLS futárszolgálat:

- Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül az ország bármely pontjára.
- Telefonos értesítés a kiszállítás előtt 1 órával vagy sms értesítés a szállítást megelőző napon lehetséges, ennek díja 350 Ft (megrendelés során választható opció).
- E-mail értesítés ingyenes és automatikus, mellyel a szállítás napján reggel 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál az aznapi pontosabb szállítási időpontot illetően.
- A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.

1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot, pontosabb időpont meghatározás nem lehetséges). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton! A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk. A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően.

2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.

3.
A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen, a csomagszám megadásával. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.

4.
A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben vagy bankkkártyával kell fizetni.

Sikertelen csomag átvétel esetén:

A vevőnek joga van a vásárlástól való elálláshoz, azonban nincsen joga ezáltal anyagi károkat okozni a feladónak, illetőleg az okozott anyagi károkat köteles megtéríteni! A csomag átvételének megtagadása vagy sikertelen csomagátvétel esetén a feladóhoz visszaérkező csomag oda-vissza szállítási költsége, depóban tárolása minden esetbe a VEVŐT terheli, mivel a szállítás az átvételtől függetlenül megtörtént! Ennek összege 3 000 Ft - 5 000 Ft közötti összeg, helytől függően, melyet a GLS futárszolgálat határoz meg és melyet a vevőnek meg kell térítenie!
A GLS futárszolgálat mindig kétszer kísérli meg a kiszállítást, kérjük egyeztessen a futárszolgálattal, ha a megadott szállítási címen nem tartózkodik senki a kiszállítás ideje alatt! Vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, elkerülvén a kellemetlenségeket.
 

KÜLFÖLDI szállítás:

Szállítás: Európai Uniós országokba.
Fizetés: Előre utalás, banki befizetés, banki átutalás.
Szállítási költség: Doboz mérettől függ. Max. súly 31,5 kg.

Doboz méret kiszámítása:
Leghosszabb oldal + a két rövidebb oldal összegének kétszerese.


Méret I. zóna II. zóna III. zóna IV. zóna
XS max. 35 cm 5 490Ft 6 580 Ft 7 880 Ft 10 440 Ft
S max. 50 cm 7 840 Ft 9 180 Ft 10 640 Ft 15 990 Ft
M max. 65 cm 10 040 Ft 11 690 Ft 13 640 Ft 21 590 Ft
L max. 80 cm 12 180 Ft 14 590 Ft 16 390 Ft 25 590 Ft
XL max. körméretig 15 390 Ft 17 990 Ft 20 690 Ft 31 640 Ft


Zónák, Országok, (munkanap):
I. zóna: Szlovákia (1), Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2).
II. zóna: Lengyelország, Németország (2), Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária (3).
III. zóna: Dánia, Franciaország, Olaszország (3), Írország (5).
IV. zóna: Litvánia (3), Lettország (4), Spanyolország (4-6), Svédország (4-7), Észtország (5), Portugália, Finnország (5-7).

Fontos információk:
Külföldre történő szállítás esetén a GLS futárszolgálat által meghatározott és oldalukon is feltüntetett árakon áll módunkban csomagot postázni, melyről minden vevő KÖTELES előzetesen tájékozódni. Ezen árakat NEM mi határozzuk meg, tehát legyenek kedvesek az esetleges szállítási költséggel kapcsolatos észrevételüket a futárszolgálatnak jelezni. Amennyiben a fenti árak Önnek nem felelnek meg, kérjük NE rendeljen oldalunkon.

GLS futárszolgálat szállítási költség árlista/kalkuláció:
https://gls-group.eu/HU/hu/gls-csomagpont/gls-csomagpont-arlista

Személyes átvétel:
Nincs.