Kosár tartalma


A bevásárlókosara jelenleg üres.
  

Moksa Cseppek

Moksa Cseppek


Gyakori kérdések


1. Ki szedheti a Moksa cseppeket? Hány éves kortól ajánlott?
Az Elixírt bárki fogyaszthatja. Allergén anyagokat nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól, valamint technológiai segédanyagtól mentes. 5 éves kor alatt napi 5 csepp fogyasztása az ajánlott, 5 éves kortól adható a 10 csepp.

2. A Moksa cseppek alkoholtartalma nem lehet ártalmas?
Szó sincs róla. Az Elixírben minimális mennyiségben található alkohol, épp csak annyi, amely az előállítás során az oldás stabilitását biztosítja. Ez az alkoholmennyiség semmiképp nem ártalmas, bármely gyógyszertári köptetőben vagy egyéb termékben ugyanennyi megtalálható. Kisgyerekek is fogyaszthatják. Ezt a mennyiséget sem szondával, sem vérvétellel nem lehet kimutatni.

3. A Moksa cseppek homeopátiás készítmény?
A Moksa cseppek nem homeopátiás készítmény, hanem homeopátiás elvek technológiai figyelembevételével előállított komplex készítmény. Ennek alapján nem indokolt, hogy a homeopátiás termékekre vonatkozó előírásokat tartsuk be, mint például, hogy mentholos termék használata tiltott. A Moksa cseppek fogyasztása mellett nyugodtan moshatunk fogat mentholos fogkrémmel, vagy használhatunk mentholos krémet, púdert.

4. Fogyasztható-e a Moksa cseppek bármilyen gyógyszer használata, szedése mellett?
A Moksa cseppek minden további nélkül fogyasztható egyéb gyógyszer alkalmazása mellett, azonban kérjük, ha azonos időben szedi azokat, akkor a gyógyszer/gyógyszerek és az Elixír bevétele között tartson legalább 20 perc szünetet.